Hifa-Oil

Prodaja

Prodaja i distribucija „bijelih derivata“

Prodaja i distribucija „bijelih derivata“

Prodaja i distribucija „bijelih derivata“

Hifa-Oil je od godine osnivanje pa svake naredne poslovne godine ostvarivala sve bolje poslovne rezultate u segmentu prodaje bijelih derivata, nudeći na tržištu uvijek kvalitetne bijele derivate iz više izvora snabdijevanja, a sve u zavisnosti od želja i potreba poslovnih partnera. 

Veoma brzo je postala prepoznatljiv brend na naftnom tržištu, poželjan u ulozi kako dobavljača, tako i distributera za veliki broj bosansko-hercegovačkih benzinskih stanica, ali i drugih privrednih subjekata, institucija i javnih preduzeća.

Prema podacima iz 2020.godine HIFA – OIL je prodala i distribuirala 205.082 hiljada tona bijelih derivata što ukazuje da je prodajni bilans bijelih derivata ove kompanije prerastao brojne druge prisutne distributere, tako da je Hifa-Oil ušla u kategoriju vodećih distributera bijelih derivata na tržištu Bosne i Hercegovine.

Trenutno, Hifa-Oil čvrsto drži veoma važno mjesto među vodećim distributerima i snabdijevačima bijelim derivatima u našoj zemlji. 

Povezani sadržaj

Nursan Trailers
Nursan Trailers

Nursan Trailer je proizvođač poluprikolica od 1991.godine. Iz svog proizvodnog asortimana nude cisterne za prijevoz crnih i bijelih derivata, cisterne za prijevoz plina, cisterne i bulkeri za prijevoz cementa i drugih praškastih materija kao i sve druge vrste tankera i cisterni za drumski saobraćaj. Do sada su njihovi proizvodi isporučeni u 23 zemlje Europe, Azije i Afrike.

Pročitaj više
LPG i JET gorivo
LPG i JET gorivo

Kao najznačajniji privatni distributer nafte i naftnih derivata u BiH, kompanija Hifa Oil, od 2017. godine započela je na Međunarodnom aerodromu u Sarajevu opskrbljivati JET gorivom najveće svjetske zrakoplovne kompanije.

Pročitaj više
Prodaja i distribucija bitumena i mazuta
Prodaja i distribucija bitumena i mazuta

U 2020.godini prodaja crnih derivate iznosila je 88.805 hiljada tona od čega je 26.794 hiljade tona otišlo na ino-tržišta. Najveća prodaja i distribucija na ino-tržištu odnosila se na tržište Slovenije kada je riječ o bitumenu(38.59%) i tržište Makedonije kada govorimo o prodaji i distribuciji mazuta(77.74%).

Pročitaj više
Prodaja i distribucija „ Petrohemijskih proizvoda“
Prodaja i distribucija „ Petrohemijskih proizvoda“

Sektor “Prodaja i distribucija Petrohemijskih proizvoda” osnovan je krajem 2017.godine sa sjedištem u Doboju.

Pročitaj više

Članice grupacije HIFA OIL