Hifa-Oil

Maloprodaja

Euro Market

Euro Market

Kao lanac trgovina, Euro Market je neizostavan dio ponude svih Hifa Oil benzinskih pumpi. Vrhunski snabdjeveni marketi našim kupcima na praktičan način nude širok spektar proizvoda, od kojih se neki mogu pronaći samo na benzinskim pumpama Hifa Oil. U našoj ponudi nalaze se vrhunska pića, ukusni sendviči, grickalice, slatkiši, te visoko kvalitetna auto – kozmetika. Stručno i susretljivo osoblje je tu da pruži pomoć pri odabiru proizvoda, kao i svaku drugu pomoć. Na Hifa Oil benzinskim poslovnicama kupci imaju mogućnost plaćanja na različite načine, uključujući plaćanje platnim karticama kao što su: MasterCard, Visa, Visa Electron, Diners Club International i American Express. Različita osvježenja, sendviči, kafa ili sokovi stoje na raspolaganju u svako doba dana. 


Sretan put i puno pozitivne energije!

Povezani sadržaj

Mjenjačnice
Mjenjačnice

Na Hifa Oil benzinskim pumpama imate mogućnost zamjene novca po još povoljnijem kursu uz veliki izbor stranih valuta.

Pročitaj više
Autopraonice
Autopraonice

U okviru Hifa Oil benzinskih pumpi na raspolaganju je i usluga pranja automobila, koja se vrši u samouslužnim autopraonicama.

Pročitaj više
Taha’s Caffe
Taha’s Caffe

U sklopu benzinskih pumpi HIFA OIL nalazi se TAHAS’s caffe koji je prepoznatljiv po modenrno opremljenom, ugodnom i toplom ambijentu sa pažljivo odabranom ponudom hrane i pića.

Pročitaj više

Članice grupacije HIFA OIL