Hifa-Oil

Maloprodaja

Euro Market

Euro Market

Euro Market je neizostavan dio ponude svih Hifa-Oil benzinskih stanica. Vrhunski snabdjeveni marketi našim kupcima na praktičan način nude širok spektar proizvoda, od kojih se neki mogu pronaći samo na benzinskim stanicama Hifa-Oil.

U našoj ponudi nalaze se vrhunska pića, ukusni sendviči, grickalice, slatkiši, te visoko kvalitetna auto – kozmetika. Stručno i susretljivo osoblje tu je da pruži pomoć pri odabiru proizvoda, kao i svaku drugu pomoć.

Na Hifa-Oil benzinskim stanicama kupci imaju mogućnost plaćanja na različite načine, uključujući plaćanje platnim karticama kao što su: MasterCard, Visa, Visa Electron, Diners Club International i American Express. Različita osvježenja, sendviči, kafa ili sokovi stoje na raspolaganju u svako doba dana.

Za sve korisnike Isomax loyalty club-a omogućili smo popust na proizvode iz Euro Marketa, a po rabatnoj skali u zavisnosti od nivoa Isomax loyalty card na kojem se kupac nalazi. ( Isomax – 2%, Isomax Loyal – 3%, Isomax Royal 5%)

Sretan put i puno pozitivne energije!

Povezani sadržaj

Coffee to go
Coffee to go

Na svim Hifa-Oil benzinskim stanicama možete pronaći kafu za ponijeti, odlične kvalitete i vrhunskog okusa.

Pročitaj više
Autopraonice
Autopraonice

U okviru Hifa-Oil benzinskih stanica na raspolaganju je i usluga pranja automobila u samouslužnim autopraonicama opremljenih za vanjsko i unutrašnje pranje vozila, poliranje, kao i dubinsko pranje teretenih i putničkih vozila.

Pročitaj više
Taha’s Caffe
Taha’s Caffe

U sklopu benzinskih stanica Hifa-Oil nalazi se lanac TAHAS’s caffe koji je prepoznatljiv po moderno opremljenom, ugodnom i toplom ambijentu sa pažljivo odabranom ponudom hrane i pića.

Pročitaj više

Članice grupacije HIFA OIL