Hifa-Oil

Prodaja

JET gorivo

JET gorivo

JET gorivo

Kao najznačajniji privatni distributer nafte i naftnih derivata u BiH, kompanija HIFA – OIL od 2017. godine na Međunarodnom aerodromu u Sarajevu započela je opskrbljivati JET gorivom najveće svjetske zrakoplovne kompanije.

Vodeći lider nafte i naftnih derivata u BiH, HIFA – OIL, učinila je veliki korak zakoračivši u svijet JET goriva, te tako postala prepoznatljiv i ozbiljan partner najpoznatijih avio kompanija u svijetu poput Turkish airlines, Fly Dubai, Lufthansa group, Wizzaira, Atlas Globala, Nesme airlines, WFS, Kuwait aviation i mnogih drugih.

Godine 2018. potpisan je ugovor o suradnji članice grupe HIFA - OIL s Aerodromom Tuzla, tako da je kompanija postala najveći distributera JET goriva na aerodromima u BiH. Osim toga, HIFA – OIL, pored postojećih, gradi i nove suvremene kapacitete na Međunarodnom aerodromu u Sarajevu, a to je novi naftni terminal.

Povezani sadržaj

LPG
LPG

LPG( liquified petroleum gas ) ili TNG (tečni naftni gas) je derivat koji nastaje preradom nafte, mješavinom dva ugljikovodonika, propana i butana. Kao energent ima veoma raširenu upotrebu u industriji, domaćinstvima kao i za pogon motornih vozila.

Pročitaj više
Prodaja i distribucija “Crnih derivata”
Prodaja i distribucija “Crnih derivata”

Kada se uzme u obzir količina plasiranog bitumena na tržištu BiH, HIFA – OIL je već dugi niz godina najpouzdaniji i najtraženiji dobavljač zahvaljujući pravovremenom i kontinuiranom snabdijevanju brojnih referentnih projekata, što nam daje apsolutnu lidersku poziciju na tržištu bitumena sa izrazito visokim učešćem.

Pročitaj više
Prodaja i distribucija „Bijelih derivata“
Prodaja i distribucija „Bijelih derivata“

HIFA – OIL je od samog osnivanja ostvarivala sve bolje poslovne rezultate iz godine u godinu u segmentu prodaje bijelih derivata, nudeći ih na tržištu uvijek i iz više izvora snabdijevanja, a sve u zavisnosti od želja i potreba poslovnih partnera.

Pročitaj više
Prodaja i distribucija „ Petrohemijskih proizvoda“
Prodaja i distribucija „ Petrohemijskih proizvoda“

Sektor “Prodaja i distribucija Petrohemijskih proizvoda” osnovan je krajem 2017.godine sa sjedištem u Doboju.

Pročitaj više

Članice grupacije HIFA OIL