Hifa-Oil

Novosti

Kompanija Hifa-Oil u svoju mrežu uvrstila novog ISOMAX partnera – Mancom

Kompanija Hifa-Oil u svoju mrežu uvrstila novog ISOMAX partnera – Mancom

Kompanija Hifa-Oil u svoju mrežu uvrstila novog ISOMAX partnera – Mancom

Isomax brend kompanije Hifa-Oil iz godine u godinu bilježi izvrsne rezultate što dokazuje i sve veći broj partnera koji se odlučuju pridružiti Isomax partnerskoj mreži. Trideseti partner koji se uključio u ovu mrežu je Mancom doo koji će na svojih 9 benzinskih pumpi uvrstiti premium gorivo Isomax. Benzinske pumpe Mancom nalaze se na lokacijama:

  1. BP Pavlovića put bb - Bijeljina
  2. BP Dvorovi - Bijeljina
  3. BP Karakaj – Zvornik
  4. BP Konjević Polje
  5. BP Kopači - Novo Goražde
  6. BP Višegrad
  7. BP Gacko
  8. BP Vinogradska bb - Trebinje
  9. BP Trebinjsih brigada bb - Trebinje

Nakon što su odlučili unaprijediti svoju ponudu premium gorivom, istražili su tržište te je njihov izbor bio Isomax partnerska mreža.

„Obzirom na želju da našim kupcima obezbijedimo kvalitetan i prepoznatljiv proizvod naš izbor je ISOMAX aditivirano gorivo. Sa kompanijom Hifa-Oil imamo dugogodišnju i uspješnu saradnju tako da smo zaokružili naše poslovanje s ovim već regionalnim brendom. U sklopu „MANCOM„ doo benzinskih pumpnih stanica na raspolaganju su i kafe-barovi, prodavnice te samouslužne autopraonice. Svi ste dobro došli!“, izjavila je direktorica kompanije Moncom, Jovana Kovačević.

Premium goriva Isomax razvijena su u saradnji sa francuskom naftnom kompanijom Total, kako bi automobilima pružila idealan omjer snage i potrošnje, optimalan rad i duži radni vijek motora, zaštitu od korozije, veću snagu i ubrzanje i manju emisiju štetnih gasova.

 

HIFA-OIL – Energija koja pokreće!

Povezani sadržaj

Članice grupacije HIFA OIL