Hifa-Oil

Društvena odgovornost

KOMPANIJA HIFA-OIL POVODOM BAJRAMSKIH PRAZNIKA URUČILA DVIJE NOVČANE DONACIJE SOCIJALNO UGROŽENIM PORODICAMA U SARADNJI SA EMISIJOM „ISPUNI MI ŽELJU“

KOMPANIJA HIFA-OIL POVODOM BAJRAMSKIH PRAZNIKA URUČILA DVIJE NOVČANE DONACIJE SOCIJALNO UGROŽENIM PORODICAMA U SARADNJI SA  EMISIJOM „ISPUNI MI ŽELJU“

KOMPANIJA HIFA-OIL POVODOM BAJRAMSKIH PRAZNIKA URUČILA DVIJE NOVČANE DONACIJE SOCIJALNO UGROŽENIM PORODICAMA U SARADNJI SA EMISIJOM „ISPUNI MI ŽELJU“

Kompanija Hifa-Oil povodom Bajramskih praznika uručila je dvije novčane donacije za socijalno ugrožene porodice u saradnji sa Hayat televizijom i emisijom „Ispuni mi želju“ i time obradovala one kojima je pomoć potrebna, te učinila da dočekaju Ramazanski Bajram u još ljepšem duhu.

Kompanija Hifa – Oil nastavlja sa implementacijom kampanje koju je započela početkom 2022.godine, a povodom obilježavanja 20 godina svog postojanja.

Kampanja uključuje 10 humanitarnih projekata koji će biti realizovani do kraja ove godine te nagradnu igru kojom su svakog mjeseca dodjeljene vrijedne nagrade za tri sretna dobitnika - korisnika Isomax Loyalty Club-a. Humanitarna aktivnost u mjesecu maju manifestovana je u u koordinaciji sa ekipom TV Hayata, odnosno timom emisije ''Ispuni mi želju” a u vidu novčane donacije i poklon paketa za dvije socijalno ugrožene porodice.

Prva donacija je uručena u posjeti porodici koja ima troje djece i živi u veoma teškim uslovima, bez zaposlenja i novčanih primanja od države. Spomenutoj porodici uljepšali smo nastupajuće dane novčanom donacijom, ali i izmamili osmijeh na lica djevojčica prigodnim poklonima.

Druga novčana donacija otišla je u ruke skromne nene koja živi sama i bez ikakavih primanja te svoju egzistenciju zasniva na pomoći humanih ljudi.

Kampanjom 10 humanitarnih projekata za 20 godina postojanja, kompanija Hifa-Oil želi podstaći i ostale kompanije da pokažu svoju humanost na djelu doprinsom svojim zajednicama.

Napominjemo, ovim projektom Hifa-Oil nastavlja niz novih društveno-odgovornih projekata koji imaju za cilj podržati najugroženije kategorije stanovništva.

Hifa-Oil – Energija koja pokreće!

Povezani sadržaj

KOMPANIJA HIFA-OIL SA ČLANICAMA  EURO-METALI I EURO-ROAL SUFINANCIRA ODLAZAK UČENICE SREDNJE ŠKOLE NA SVJETSKO TAKMIČENJE „Teeneagle Competition“ U LONDON
KOMPANIJA HIFA-OIL SA ČLANICAMA EURO-METALI I EURO-ROAL SUFINANCIRA ODLAZAK UČENICE SREDNJE ŠKOLE NA SVJETSKO TAKMIČENJE „Teeneagle Competition“ U LONDON

Društveno-odgovorna kompanija Hifa-Oil zajedno sa svojim kćerkama kompanijama Euro-Metali i Euro-Roal, odlučila se za sufinanciranje odlaska na takmičenje u London učenice četvrtog razreda srednje škole.

Pročitaj više
KOMPANIJA HIFA-OIL DONIRALA SREDSTVA KOŠARKAŠKOM KAMPU „KENAN KAMENJAŠ“
KOMPANIJA HIFA-OIL DONIRALA SREDSTVA KOŠARKAŠKOM KAMPU „KENAN KAMENJAŠ“

Kompanija Hifa-Oil izdvojila je finansijska sredstva za podršku i pomoć u organizaciji Košarkaškog kampa za djevojčice i dječake „Kenan Kamenjaš“ i time nastavila sa realizacijom društveno-odgovornih projekata u 2022. godini.

Pročitaj više
KOMPANIJA HIFA-OIL POVODOM BAJRAMSKIH PRAZNIKA URUČILA NOVČANU DONACIJU PORODICI U SARADNJI SA  EMISIJOM „ISPUNI MI ŽELJU“
KOMPANIJA HIFA-OIL POVODOM BAJRAMSKIH PRAZNIKA URUČILA NOVČANU DONACIJU PORODICI U SARADNJI SA EMISIJOM „ISPUNI MI ŽELJU“

Hifa-Oil, društveno-odgovorna kompanija, povodom Bajramskih praznika nastavlja sa donacijama socijalno ugroženim skupinama ljudi, te je u saradnji sa Hayat televizijom ponovo obradovala one kojima je pomoć zaista potrebna i učinila da dočekaju Kurban Bajram u još ljepšem duhu.

Pročitaj više
KOMPANIJA HIFA-OIL UDRUŽENJU  „DAJTE NAM ŠANSU“ DONIRALA GORIVO
KOMPANIJA HIFA-OIL UDRUŽENJU „DAJTE NAM ŠANSU“ DONIRALA GORIVO

Kompanija Hifa-Oil, najveći privatni naftni distributer, nastavlja sa humanitarnim projektima koji su dio velike kampanje za 20 godina postojanja kompanije, a ovaj put donacija goriva otišla je u ruke Udruženju porodica djece i osoba s poteškoćama u razvoju “Dajte nam šansu”.

Pročitaj više

Članice grupacije HIFA OIL