Hifa-Oil

Društvena odgovornost

KOMPANIJA HIFA-OIL UDRUŽENJU POMOZI.BA DONIRALA 500 IFTARA ZA KORISNIKE ŠIROM BIH

KOMPANIJA HIFA-OIL UDRUŽENJU POMOZI.BA DONIRALA 500 IFTARA ZA KORISNIKE ŠIROM BIH

KOMPANIJA HIFA-OIL UDRUŽENJU POMOZI.BA DONIRALA 500 IFTARA ZA KORISNIKE ŠIROM BIH

Kompanija Hifa-Oil Udruženju Pomozi.ba donirala novčanu donaciju u potrebnom iznosu za 500 iftara za socijalno ugrožene građane širom BiH.

U znak 20 godina uspješnog poslovanja, kompanija Hifa-Oil, osim nagradne igre za svoje lojalne kupce, svaki mjesec radi na određenom projektu humanitarnog karaktera. Za mjesec april, Hifa-Oil kao društveno-odgovorna kompanija, odlučila se za novčanu donaciju Udruženju Pomozi.ba, a koja će biti usmjerena na finansiranje 500 obroka za iftare ugroženim osobama širom BiH, a koji su ujedno i korisnici Udruženja. Ramazan je mjesec posebnog značaja za vjernike, te u skladu sa humanitarnom odgovornošću kompanija Hifa-Oil želi obradovati socijalno ugrožene porodice posebno u ovom mjesecu. Udruženje Pomozi.ba svakodnevno prima molbe građana korisnika koji nisu u mogućnosti obezbijediti minimalan obrok, stoga ova donacija kompanije Hifa-Oil ima još veći uticaj.

Podsjećamo, kompanija Hifa-Oil kao najznačajniji privatni naftni distributer, novčanom donacijom prema Udruženju Pomozi.ba nastavlja sa nizom društveno-odgovornih projekata koji imaju za cilj podržati najugroženije kategorije stanovništva, a koji će biti sprovedeni do kraja 2022. godine. Također, Hifa-Oil želi podstaći i druge kompanije da djeluju društveno-odgovorno i da zajedno budu dio ovakvih projekata i u budućnosti.

 

Hifa-Oil – Energija koja pokreće

Povezani sadržaj

KOMPANIJA HIFA-OIL SA ČLANICAMA  EURO-METALI I EURO-ROAL SUFINANCIRA ODLAZAK UČENICE SREDNJE ŠKOLE NA SVJETSKO TAKMIČENJE „Teeneagle Competition“ U LONDON
KOMPANIJA HIFA-OIL SA ČLANICAMA EURO-METALI I EURO-ROAL SUFINANCIRA ODLAZAK UČENICE SREDNJE ŠKOLE NA SVJETSKO TAKMIČENJE „Teeneagle Competition“ U LONDON

Društveno-odgovorna kompanija Hifa-Oil zajedno sa svojim kćerkama kompanijama Euro-Metali i Euro-Roal, odlučila se za sufinanciranje odlaska na takmičenje u London učenice četvrtog razreda srednje škole.

Pročitaj više
KOMPANIJA HIFA-OIL DONIRALA SREDSTVA KOŠARKAŠKOM KAMPU „KENAN KAMENJAŠ“
KOMPANIJA HIFA-OIL DONIRALA SREDSTVA KOŠARKAŠKOM KAMPU „KENAN KAMENJAŠ“

Kompanija Hifa-Oil izdvojila je finansijska sredstva za podršku i pomoć u organizaciji Košarkaškog kampa za djevojčice i dječake „Kenan Kamenjaš“ i time nastavila sa realizacijom društveno-odgovornih projekata u 2022. godini.

Pročitaj više
KOMPANIJA HIFA-OIL POVODOM BAJRAMSKIH PRAZNIKA URUČILA NOVČANU DONACIJU PORODICI U SARADNJI SA  EMISIJOM „ISPUNI MI ŽELJU“
KOMPANIJA HIFA-OIL POVODOM BAJRAMSKIH PRAZNIKA URUČILA NOVČANU DONACIJU PORODICI U SARADNJI SA EMISIJOM „ISPUNI MI ŽELJU“

Hifa-Oil, društveno-odgovorna kompanija, povodom Bajramskih praznika nastavlja sa donacijama socijalno ugroženim skupinama ljudi, te je u saradnji sa Hayat televizijom ponovo obradovala one kojima je pomoć zaista potrebna i učinila da dočekaju Kurban Bajram u još ljepšem duhu.

Pročitaj više
KOMPANIJA HIFA-OIL UDRUŽENJU  „DAJTE NAM ŠANSU“ DONIRALA GORIVO
KOMPANIJA HIFA-OIL UDRUŽENJU „DAJTE NAM ŠANSU“ DONIRALA GORIVO

Kompanija Hifa-Oil, najveći privatni naftni distributer, nastavlja sa humanitarnim projektima koji su dio velike kampanje za 20 godina postojanja kompanije, a ovaj put donacija goriva otišla je u ruke Udruženju porodica djece i osoba s poteškoćama u razvoju “Dajte nam šansu”.

Pročitaj više

Članice grupacije HIFA OIL