Hifa-Oil

Prodaja

Nursan Trailers

Nursan Trailers

Nursan Trailers

NursanLogojpg.jpg - Prodaja Nursan Trailers

Proizvodnja Nursan Trailera se nalazi u Konyi, Republika Turska i rasplažu sa specijalizovanim proizvodnim pogonima na više od 20.000 m2.

U procesu proizvodnje se koristi najmodernija tehnologija uključujući i robote za varenje. Posebna pažnja se posvećuje kvalitetu svih segmenata. Svi Nursan Trailer proizvodi poznati kao veoma pouzdani i ekonomični što je rezultiralo sa rapidnim rastom proizvodnje u proteklih 20 godina. U svojoj poslovnoj strategiji Nursan Trailer ima za cilj da svoje prisustvo proširi i na zemlje Balkana i cijele Europske Unije.

 

Nursan Trailer je prepoznao Hifa Oil d.o.o. kao pouzdanog kupca i strateškog partnera te je dogovoreno ekskluzivno zastupništvo za sve Nursan Trailer proizvode na tržištima Albanije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Kosova, Slovenije i Srbije. Do kraja 2018.godine će biti formirana servisna mreža na svim tržištima te ćemo svim našim kupcima ponuditi opcije finansiranja putem nekolicine banaka i leasing kuća.

Zajednički cilj Nursan Trailer-a i Hifa Oil-a je da lokalnim tržištima ponude proizvod premium kvaliteta uz veoma konkuretne cijene i odličan post-sales servis.

Na sve proizvode ćemo dati 2 godine garancije uz veoma prihvatljive cijene potrošnih rezervnih dijelova. Takođe ćemo otvoriti moderan izložbeni salon u kojem ćemo izložiti sve vrste poluprikolica koje proizvodi Nursan Trailer te ćemo biti u mogućnosti isporučivati i prikolice u veoma kratkim rokovima isporuke.

Povezani sadržaj

LPG i JET gorivo
LPG i JET gorivo

HIFA OIL je u veoma kratkom vremenu postala i značajan snabdjevač LPG i auto plina za potrebe kupaca na tržištu Bosne i Hercegovine i veoma brzo zauzela jednu od ključnih pozicija u snabdjevanju ovim derivatom.

Pročitaj više
Prodaja i distribucija bitumena i mazuta
Prodaja i distribucija bitumena i mazuta

Prateći potrebe tržišta HIFA-OIL je svoje aktivnosti i pažnju, pored prometa lakih derivata fokusirala i na prodaju bitumena te je prvenstveno zahvaljujući maksimalno odgovornom pristupu i ozbiljnom radu tokom proteklih godina, stekla status najvećeg uvoznika, izvoznika i distributera bitumena u našoj državi.

Pročitaj više
Prodaja i distribucija „bijelih derivata“
Prodaja i distribucija „bijelih derivata“

Kompanija Hifa-Oil je osnovana 2002. Godine, sa ciljem da između ostalog, na tržištu bijelih naftnih derivata (goriva) razlilčitim privrednim subjektima bude jak oslonac u segmentu snabdijevanja bijelim derivatima, te je vrijeme pokazuje u potpunosti opravdala utvrđeni cilj.

Pročitaj više
Prodaja i distribucija „ Petrohemijskih proizvoda“
Prodaja i distribucija „ Petrohemijskih proizvoda“

S ciljem proširenja poslovanja i ulaska  nove industrijske grane Uprava Hifa-Oila je odlučila da formira sektor koji će se baviti prodajom i distribucijom petrohemijskih proizvoda na tržištu Bosne i Hercegovine i susjednih zemalja.

Pročitaj više

Članice grupacije HIFA OIL