Hifa-Oil

Prodaja

LPG i JET gorivo

LPG i JET gorivo

LPG i JET gorivo

Kao najznačajniji privatni distributer nafte i naftnih derivata u BiH, kompanija Hifa Oil, od 2017. godine započela je na Međunarodnom aerodromu u Sarajevu opskrbljivati JET gorivom najveće svjetske zrakoplovne kompanije.

Vodeći lider nafte i naftnih derivata u BiH, HIFA – OIL, učinila je veliki korak zakoračivši u svijet JET goriva, te tako postala prepoznatljiv i ozbiljan partner najpoznatijih avio kompanija u svijetu poput Turkish airlines, Fly Dubai, Lufthansa group, Wizzaira, Atlas Globala, Nesme airlines, WFS, Kuwait aviation i mnogih drugih.


Godine 2018. potpisan je ugovor o suradnji članice grupe Hifa Oil s Aerodromom Tuzla, tako da je kompanija postala najveći distributera JET goriva na aerodromima u BiH.


Osim toga, Hifa Oil, pored postojećih, gradi i nove suvremene kapacitete na Međunarodnom aerodromu u Sarajevu, a to je novi naftni terminal.

Osim JET goriva, zahvaljujući razvijenom voznom parku i stručnom kadru, HIFA OIL isporučuje plin i to iz najkvalitetnijih izvora iz zemalja u okruženju.

Povezani sadržaj

Nursan Trailers
Nursan Trailers

Nursan Trailer je proizvođač poluprikolica od 1991.godine. Iz svog proizvodnog asortimana nude cisterne za prijevoz crnih i bijelih derivata, cisterne za prijevoz plina, cisterne i bulkeri za prijevoz cementa i drugih praškastih materija kao i sve druge vrste tankera i cisterni za drumski saobraćaj. Do sada su njihovi proizvodi isporučeni u 23 zemlje Europe, Azije i Afrike.

Pročitaj više
Prodaja i distribucija bitumena i mazuta
Prodaja i distribucija bitumena i mazuta

U 2020.godini prodaja crnih derivate iznosila je 88.805 hiljada tona od čega je 26.794 hiljade tona otišlo na ino-tržišta. Najveća prodaja i distribucija na ino-tržištu odnosila se na tržište Slovenije kada je riječ o bitumenu(38.59%) i tržište Makedonije kada govorimo o prodaji i distribuciji mazuta(77.74%).

Pročitaj više
Prodaja i distribucija „bijelih derivata“
Prodaja i distribucija „bijelih derivata“

Hifa-Oil je od godine osnivanje pa svake naredne poslovne godine ostvarivala sve bolje poslovne rezultate u segmentu prodaje bijelih derivata, nudeći na tržištu uvijek kvalitetne bijele derivate iz više izvora snabdijevanja, a sve u zavisnosti od želja i potreba poslovnih partnera.

Pročitaj više
Prodaja i distribucija „ Petrohemijskih proizvoda“
Prodaja i distribucija „ Petrohemijskih proizvoda“

Sektor “Prodaja i distribucija Petrohemijskih proizvoda” osnovan je krajem 2017.godine sa sjedištem u Doboju.

Pročitaj više

Članice grupacije HIFA OIL