Hifa-Oil

Prodaja

LPG i JET gorivo

LPG i JET gorivo

LPG i JET gorivo

Sa razvijenim voznim parkom i stručnim kadrom HIFA OIL isporučuje plin i to iz najkvalitetnijih izvora iz zemalja u okruženju. Proizvod budućnosti kako nazivaju ovaj derivat nafte je dio poslovne strategije i ambicije kompanije da svojim kupcima u bilo kojem vremenu i na bilo koju destinaciju u državi i šire dostavi ovaj značajan energent.

S druge strane, godine iscrpnog rada i truda koje su zahtjevale ispunjavanje značajne i ozbiljne zakonske regulative (najsavremeniji terminal, kupovina savremenih cisterni za snabdjevanje, prolazak stručne obuke uposlenika, odobrenja državnih institucija i službi za rad u posebnim uslovima, posebna pravila aerodroma itd) su nas svrstale u najvećeg i najozbiljnijeg distributera JET goriva na aerodromima u BIH, posebno najprometnijeg Sarajevskog aerodroma. HIFA OIL je postala prepoznatljiv i ozbiljan partner najpoznatijih avio kompanija u svijetu poput Turkish airlines, Fly Dubai, Lufthansa group, Wizzaira, Atlas Globala, Nesme airlines, WFS, Kuwait aviation i mnogih drugih koji su iskazali veliko povjerenje kompaniji i vrhunskom timu uposlenika koji su certificirani po svim međunarodnim pravilima za manipulaciju i prevoz ovako bitnim proizvodom.

Kvalitet JET goriva, sigurnost i alternativa snabdjevanja je pored ostalih prednosti bitan elemenat zašto je HIFA OIL broj 1 snabdjevač u BIH.

Povezani sadržaj

Nursan Trailers
Nursan Trailers

Nursan Trailer je proizvođač poluprikolica od 1991.godine. Iz svog proizvodnog asortimana nude cisterne za prijevoz crnih i bijelih derivata, cisterne za prijevoz plina, cisterne i bulkeri za prijevoz cementa i drugih praškastih materija kao i sve druge vrste tankera i cisterni za drumski saobraćaj. Do sada su njihovi proizvodi isporučeni u 23 zemlje Europe, Azije i Afrike.

Pročitaj više
Prodaja i distribucija bitumena i mazuta
Prodaja i distribucija bitumena i mazuta

Prateći potrebe tržišta HIFA-OIL je svoje aktivnosti i pažnju, pored prometa lakih derivata fokusirala i na prodaju bitumena te je prvenstveno zahvaljujući maksimalno odgovornom pristupu i ozbiljnom radu tokom proteklih godina, stekla status najvećeg uvoznika, izvoznika i distributera bitumena u našoj državi.

Pročitaj više
Prodaja i distribucija „bijelih derivata“
Prodaja i distribucija „bijelih derivata“

Kompanija Hifa-Oil je osnovana 2002. Godine, sa ciljem da između ostalog, na tržištu bijelih naftnih derivata (goriva) razlilčitim privrednim subjektima bude jak oslonac u segmentu snabdijevanja bijelim derivatima, te je vrijeme pokazuje u potpunosti opravdala utvrđeni cilj.

Pročitaj više
Prodaja i distribucija „ Petrohemijskih proizvoda“
Prodaja i distribucija „ Petrohemijskih proizvoda“

S ciljem proširenja poslovanja i ulaska  nove industrijske grane Uprava Hifa-Oila je odlučila da formira sektor koji će se baviti prodajom i distribucijom petrohemijskih proizvoda na tržištu Bosne i Hercegovine i susjednih zemalja.

Pročitaj više

Članice grupacije HIFA OIL