Hifa-Oil

Prodaja

Prodaja i distribucija „ Petrohemijskih proizvoda“

Prodaja i distribucija „ Petrohemijskih proizvoda“

Prodaja i distribucija „ Petrohemijskih proizvoda“

Sektor je osnovan krajem 2017.godine i formiran je distributivni centar sa sjedištem u Doboju. Strategija razvoja ovog biznisa je da se industrijskim potrošačima u BiH, ali i u cijeloj regiji, ponudi sigurno i brzo snadbijevanje Low Density (LDPE), Linear Low Density (LLDPE) i High Density (HDPE) polietilenskih materijale za proizvodnju industrijskih PE i strech folija, Expandable Polystyrene materijala za proizvodnju građevinskog i ambalažnog stiropora, S-PVC materijala za proizvodnju dry blenda za proizvodnju PVC profila, sirovina za proizvodnju PET ambalaže kao i mnoge druge vrste materijala koje su tražene od strane industrijskih potrošača u regiji. Kapacitet skladištenja u našem distributivnom centru je 2.000 tona i njegovo postojanje pruža sigurnost u slučaju nestašice materijala na domaćem i svjetskom tržištu.

 

Naši trenutni dobavljači su iz Srbije, Turske, Ukrajine, Sjedinjenih Američkih Država i Kine , no HIFA OIL konstatno širi svoj portofolio dobavljača i na druge zemlje poput  Irana, Rusije i zemalja Južne Amerike.

Iako je osnovna strategija  razvoja sektora pružanje usluga distribucije i prodaje na tržištu Jugoistočne Europe uspjeli smo u veoma kratkom vremenu da razvijemo prodaju i na tržištima Njemačke i Turske.

Prateći poslovnu praksu i profesionalnost drugih sektora unutar Hifa-Oil grupacije trudimo se da nivo usluge bude jedan od osnovih razloga zbog kojeg naši partneri biraju upravo nas za dobavljače svojih sirovina.

Povezani sadržaj

Nursan Trailers
Nursan Trailers

Nursan Trailer je proizvođač poluprikolica od 1991.godine. Iz svog proizvodnog asortimana nude cisterne za prijevoz crnih i bijelih derivata, cisterne za prijevoz plina, cisterne i bulkeri za prijevoz cementa i drugih praškastih materija kao i sve druge vrste tankera i cisterni za drumski saobraćaj. Do sada su njihovi proizvodi isporučeni u 23 zemlje Europe, Azije i Afrike.

Pročitaj više
LPG i JET gorivo
LPG i JET gorivo

HIFA OIL je u veoma kratkom vremenu postala i značajan snabdjevač LPG i auto plina za potrebe kupaca na tržištu Bosne i Hercegovine i veoma brzo zauzela jednu od ključnih pozicija u snabdjevanju ovim derivatom.

Pročitaj više
Prodaja i distribucija bitumena i mazuta
Prodaja i distribucija bitumena i mazuta

Prateći potrebe tržišta HIFA-OIL je svoje aktivnosti i pažnju, pored prometa lakih derivata fokusirala i na prodaju bitumena te je prvenstveno zahvaljujući maksimalno odgovornom pristupu i ozbiljnom radu tokom proteklih godina, stekla status najvećeg uvoznika, izvoznika i distributera bitumena u našoj državi.

Pročitaj više
Prodaja i distribucija „bijelih derivata“
Prodaja i distribucija „bijelih derivata“

Kompanija Hifa-Oil je osnovana 2002. Godine, sa ciljem da između ostalog, na tržištu bijelih naftnih derivata (goriva) razlilčitim privrednim subjektima bude jak oslonac u segmentu snabdijevanja bijelim derivatima, te je vrijeme pokazuje u potpunosti opravdala utvrđeni cilj.

Pročitaj više

Članice grupacije HIFA OIL