Hifa-Oil

Novosti

EURO STIL, KOMPANIJA KĆERKA HIFA OIL, UVELA NAJNOVIJI ISO 9001:2015 STANDARD

EURO STIL, KOMPANIJA KĆERKA HIFA OIL, UVELA NAJNOVIJI ISO 9001:2015 STANDARD

EURO STIL, KOMPANIJA KĆERKA HIFA OIL, UVELA NAJNOVIJI ISO 9001:2015 STANDARD

Kompanija EURO STIL, firma kćerka HIFA OIL, uvela je najnoviji ISO 9001:2015 standard. Certifikacijski audit je potvrdio da je unutar firme implementirano poslovanje u skladu sa svim normama ISO standarda, koji će omogućiti podizanje kvaliteta i dodatnu konkurentsku prednost za EURO STIL.

Certifikaciju je provela renomirana njemačka konsultantska kuća TÜV SÜD, kojoj je ovo prvi certificirani klijent u skladu sa standardom ISO 9001:2015 iz BiH, što samo za sebe dovoljno govori o spremnosti EURO STIL-a da usvoji najnovije zahtjeve u standardizaciji poslovanja.

“Ovim standardom kvalitet proizvoda i usluga koje pružamo na tržištu podići ćemo na još višu razinu, što će u konačnici rezultirati većim zadovoljstvom kupaca, a samim tim i jačanjem konkurentskih prednosti kompanije. Posvećenost kvalitetu i potrebama kupaca je put koji je ovu kompaniju doveo na izvozna tržišta. Danas EURO STIL robama snabdijeva trgovačke lance u EU, od kojih možemo izdvojit i njemački lanac trgovina Bauhaus. Isto tako, naša se roba može naći i u trgovinama Interspara, kao i u mnogim drugim trgovinama evropskih zemalja, a preduvjet za to bilo je kontinuirano ispunjavanje strogih zahtjeva ovih tržišta”, izjavio je Kemal Mujkanović, direktor kompanije EURO STIL.

Uz ISO 9001:2015, EURO STIL pojeduje HACCP certifikat, a u procesu je dobijanja i GlobalGAP certifikata za svoje proizvode.

“Inače, sve firme koje su u posjedu ISO standarda imaju rok za prelazak na najnoviji do 14. septembra 2018. godine, od kada će važiti samo ISO 9001:2015 certifikat. Mi smo posao završili godinu i po prije roka”, kazao je Mujkanović.

Kompanija EURO STIL je jedan od lidera u distribuciji peleta i briketa u BiH. Prošle godine je udvostručen broj zaposlenih sa 30 na 60, a osim ove djelatnosti, EURO STIL se bavi otkupom i preradom poljoprivrednih kultura, prijes vegavoća i povrća.

Povezani sadržaj

15. PARTNER SE PRIDRUŽIO ISOMAX MREŽI
15. PARTNER SE PRIDRUŽIO ISOMAX MREŽI

Mališić MP d.o.o. Čitluk je petnaesti partner koji se pridružio Isomax mreži i u svoju ponudu uvrstio visokokvalitetno Isomax gorivo. Benzinske pumpe Mališić Petrol nalaze se na adresi Put za Ljubuški broj 2 Međugorje i Zvirovići bb Čapljina te na obje lokacije možete pronaći Isomax benzin i dizel aditivirano gorivo visokih performansi.

Pročitaj više
14. ISOMAX PARTNER JE SELAK D.O.O. ČITLUK
14. ISOMAX PARTNER JE SELAK D.O.O. ČITLUK

Rapidan rast Isomax mreže nastavlja se pridruživanjem još jednog Isomax partnera u Čitluku, Selak d.o.o. Selak d.o.o. posluje sa dvije benzinske pumpe na adresi Neretvanska 53 i Kralja Tomislava 180 te Vam je na obje ove lokacije sada dostupno visokokvalitetno Isomax aditivirano gorivo.

Pročitaj više
OIL MEĐUGORJE D.O.O. PRIDRUŽIO SE MREŽI ISOMAX PARTNERA
OIL MEĐUGORJE D.O.O. PRIDRUŽIO SE MREŽI ISOMAX PARTNERA

Isomax, visokokvalitetno premium gorivo za benzinske i dizelske motore sada možete pronaći i na benzinskoj pumpi Oil Međugorje d.o.o. koja se nalazi na adresi Ulica Majke Terezije br.17 Čitluk.

Pročitaj više
EUROTRANS BP JE 12. ISOMAX PARTNER
EUROTRANS BP JE 12. ISOMAX PARTNER

Isomax mreža partnera nastavlja svoju ekspanziju, a dvanaesti Isomax partner koji je u svoju ponudu uveo Isomax gorivo je Eurotrans d.o.o. Gradačac. Na Eurotrans benzinskoj pumpi, na adresi Šehitluci 80 u Gradačcu, možete pronaći Isomax gorivo Hifa Oil-a razvijeno u saradnji sa 4. najvećim proizvođačem nafte u svijetu – francuskom naftnom kompanijom Total.

Pročitaj više

Članice grupacije HIFA OIL