Hifa-Oil

Novosti

Q8 AVIATION I HIFA-OIL - Proširenje i jačanje poslovnih odnosa

Q8 AVIATION I HIFA-OIL - Proširenje i jačanje poslovnih odnosa

Q8 AVIATION I HIFA-OIL - Proširenje i jačanje poslovnih odnosa

U periodu od 03.10. do 05.10.2022. godine u Istanbulu, na poziv jedne od najvećih kompanija za distribuciju JET goriva u svijetu Q8 Aviation, organizovana je radionica i edukacija iz oblasti novina prema JIG standardima gdje je svoje prisustvo zabilježila i kompanija Hifa-Oil.

Hifa-Oil je jedina kompanija, pored predstavnika iz Slovenije iz našeg regiona, koja je prisustovala na ovoj radionici. Uspjeh je još veći što je Q8 kao jedan od lidera u avio biznisu prepoznao aktivnosti kompanije Hifa-Oil kao ozbiljnog partnera.  Na radionici Q8 Aviation-a prisustvovali su menadžeri preko 20 kompanija koje operiraju ili snabdjevaju različite avio prevoznike na aerodromima u svijetu, a riječ je o predstavnicima iz Italije, Slovenije, Južnoafričke Republike, Kenije, Velike Britanije, SAD-a, Tajlanda, Saudijske Arabije, Mađarske, Turske, Ruande, UAE. Pored navedenih, predstavnici Bosne i Hercegovine su ispred kompanije Hifa-Oil gdje su razmijenili iskustva i saznali novosti koje su uvedene u navedene standarde koje bi trebalo implementirati u procedurama svake pojedinačne kompanije.

Tokom dvodnevne radionice upriličen je zajednički sastanak menadžmenta Hifa-Oil sa ključnim osobama iz Q8 Aviation gospodinom Naser Ben Butainom, generalnim menadžerom i Adamom Harrisonom, glavnim operativnim direktorom na temu dosadašnje i buduće saradnje u kojem je konstatovano zadovoljstvo i buduća namjera u ojačavanju dosadašnjeg i širenju budućeg poslovnog odnosa u različitim segmentima u kojima kompanije imaju zajednički interes. "Ovo je za nas veoma bitan sastanak u kojem su naši domaćini iz Q8 posebice gospodin Naser Ben Butain kao generalni direktor kompanije imao priliku da sazna o aktivnostima i razvojnim planovima Hifa-Oil-a, o izgradnji novog savremenog terminala, o prednostima zajedničke saradnje i njegova lična konstatacija je da ćemo u budućnosti jačati poslovni odnos, te da Bosna i Hercegovina kao i region, postaju sve više interesantni za veći broj avio operacija. Dogovoreni su i drugi segmenti saradnje, što pokazuje prepoznatljivost  kompanije Hifa-Oil kao ozbiljnog i pouzdanog partnera." - riječi su izvršnog direktora Hifa-Oil dr. Venan Hadžiselimovića.

Ističemo, Hifa-Oil je kompanija koja u svojoj Grupaciji upošljava preko 900 radnika, radi na 11 tržišta Jugoistočne Evrope sa preko 2500 klijenata, prepoznata je kao pouzdan i odgovoran partner i na tom putu će i dalje raditi sa svima koji znaju šta je graditi, doprinositi i razvijati privredu Bosne i Hercegovine. Hifa-Oil – Energija koja pokreće!

Povezani sadržaj

Kompanija Euro Stil, članica Hifa-Oil Group, donacijom podržala GOK „Sloga“ Doboj
Kompanija Euro Stil, članica Hifa-Oil Group, donacijom podržala GOK „Sloga“ Doboj

Gradski odbojkaški klub „Sloga“ Doboj sa željom da popularizuje odbojku, ali i omogući svojim članovima da aktivno učestvuju u takmičenjima, putovanjima i druženjima koja su im najveća motivacija za dalje bavljenje ovim sportom i ostvarivanje uspjeha, obratio se kompaniji Euro Stil d.o.o. za podršku i sponzorstvo. Kompanija Euro Stil već dugi niz godina posvećena je društveno odgovornom poslovanju, te su pozitivno odgovorili na zahtjev odbojkaškog kluba „Sloga“.

Pročitaj više
Kompanija LB Profile BH donirala sredstva Košarkaškom klubu „FinDo“ Doboj
Kompanija LB Profile BH donirala sredstva Košarkaškom klubu „FinDo“ Doboj

Kompanija LB Profile BH u svom društveno odgovornom djelovanju nastoji pružiti podršku sportskim kolektivima za mlade kako bi motivisali i potaknuli mlade ljude na bavljenje sportom i sportskim aktivnostima.

Pročitaj više
Hifa-Oil i Euro Solar: Uspješno završena izgradnja fotonaponske elektrane na hotelima Hills i Hollywood
Hifa-Oil i Euro Solar: Uspješno završena izgradnja fotonaponske elektrane na hotelima Hills i Hollywood

Kompanija Hifa-Oil sa sektorom Euro Solar za kratko vrijeme ostvarila je veoma uspješne ciljeve na tržištu solarnih elektrana u BiH, te se može pohvaliti još jednim završenim projektom.

Pročitaj više
Kompanija Hifa-Oil danas je u svoju mrežu  uvrstila novog ISOMAX partnera –  BRAĆA LAZIĆ D.O.O.
Kompanija Hifa-Oil danas je u svoju mrežu uvrstila novog ISOMAX partnera – BRAĆA LAZIĆ D.O.O.

Još jedan partner pridružio se uspješnoj mreži onih koji su prepoznali kvalitet Isomax goriva, a to je kompanija Braća Lazić d.o.o. sa dugom tradicijom uspješnog poslovanja.

Pročitaj više

Članice grupacije HIFA OIL