Hifa-Oil

Novosti

POBJEDNIK NAGRADNE IGRE OSVOJI IPHONE 11

POBJEDNIK NAGRADNE IGRE OSVOJI IPHONE 11

POBJEDNIK NAGRADNE IGRE OSVOJI IPHONE 11

Dragi učesnici Hifa Oil nagradne igre iPhone 11,

 

Kompanija Hifa Oil je odlučila darovati učesnika čija fotografija ima najviše zbirnih lajkova sa Facebook i Instagram profila mobilnim uređajem iPhone 11. Svjesni smo činjenice da su mnogi učesnici nagradne igre koristili alate za povećanje broja lajkova na fotografijama. Međutim kompanija Hifa Oil u svom pravilniku nije definisala ovu stavku stoga nije korektno diskvalifikovati iste kandidate. Ovaj puta pobjeđuje fotografija koja je imala najveći broj lajkova na FB i IG profilu čiji je presjek urađen 15.12.2020. godine u 8 h, a redoslijedom su nabrojane i fotografije koje su osvojile pun rezervoar ISOMAX goriva.

 

Da bi izbjegli ovakve situacije, nagradne igre ćemo ubuduće vezati isključivo za kupovinu robe na Hifa Oil benzinskim pumpama.

 

Zahvaljujemo se svim učesnicima i znajte da ste za nas svi pobjednici.

 

Molimo kandidata koji je osvojio iPhone da se javi na stranicu Hifa Oil-a kako bismo mu uručili nagradu, kao i kandidate koji su osvojili utješne nagrade.

 

Pratite naš profil, jer ćemo uskoro objaviti novu nagradnu igru.

 

Vaša Hifa OilRedni broj Slike Facebook Instagram TTL
1 82 20602 20684
2 333 18484 18817
3 6500 2017 8517
4 454 1295 1749
5 299 1345 1644
6 476 423 899
7 347 279 626
8 510 113 623
9 322 144 466
10 195 264 459
11 189 175 364

Povezani sadržaj

Kompanija Hifa Oil danas je u svoju mrežu uvrstila novog ISOMAX partnera – ES-PETROL d.o.o. Kladanj
Kompanija Hifa Oil danas je u svoju mrežu uvrstila novog ISOMAX partnera – ES-PETROL d.o.o. Kladanj

Kompanija Hifa Oil danas je u svoju mrežu uvrstila novog ISOMAX partnera – ES-PETROL d.o.o. Kladanj. Isomax, visokokvalitetno premium gorivo za benzinske i dizelske motore, sada možete pronaći i na benzinskoj pumpi ES-PETROL, koja se nalazi na adresi XVI Muslimanske brigade bb, Kladanj.

Pročitaj više
Nova poslovna jedinica Hifa Oil špedicije otvorena je u Rajlovcu - Sarajevo
Nova poslovna jedinica Hifa Oil špedicije otvorena je u Rajlovcu - Sarajevo

Hifa Oil d.o.o Tešanj u sklopu svog poslovanja nudi usluge međunarodne špedicije. Trenutno na teritoriji Bosne i Hercegovine su otvorene dvije poslovne jedinice: poslovna jedinica Kreševo - Tešanj i poslovna jedinica Rajlovac - Sarajevo.

Pročitaj više
DVADESETI ISOMAX PARTNER – IBEM D.O.O
DVADESETI ISOMAX PARTNER – IBEM D.O.O

„2020. je izuzetno zahtjevna godina sa aspekta poslovanja. Mnoga preduzeća su morala zatvoriti vrata zbog anomalija pruzrokovanih pandemijom virusa COVID-19. Međutim u našoj branši ne postoji mogućnost oscilacija, kada jednom kupce naviknete na kvalitet, kvalitet postaje sinonim vašem poslovanju. Kao dugogodišnji partner Hifa Oil-a, shodno partnerskom odnosu koji smo izgradili kroz sve ovo vrijeme zajedničkog rada, znamo da će ISOMAX dati posebnu notu kvalitetu naše ponude jer su fuel economy, produžavanje radnog vijeka motora, smanjenje emisije štetnih gasova te povećanje snage i ubrzanja postale norme u svijetu premium goriva.“ kazao je direktor kompanije Ibem d.o.o. – Emir Fazlić.

Pročitaj više
NOVI ISOMAX PARTNER JE NAFTACO
NOVI ISOMAX PARTNER JE NAFTACO

Isomax, visokokvalitetno premium gorivo za benzinske i dizelske motore sada možete pronaći i na benzinskoj pumpi Naftaco d.o.o., koja se nalazi u Banja Luci. Naftaco kompanija je prepoznala bonitete pridruživanja ISOMAX mreži partnera u želji da svojim kupcima pruži mogućnost korištenja kvalitetnog i sigurnog goriva. Kompanija Hifa Oil razvila je Isomax uvidjevši potrebu tržišta za domaćim brendom, koji će zadovoljiti potrebe i zahtjeve kupaca u BiH, a rezultate i brzina kojom se širi ISOMAX brend dokaz su njegovog kvaliteta na tržištu.

Pročitaj više

Članice grupacije HIFA OIL