Hifa-Oil

Novosti

NOVI ISOMAX PARTNER JE PILIPOVIĆ-BENZ

NOVI ISOMAX PARTNER JE PILIPOVIĆ-BENZ

NOVI ISOMAX PARTNER JE PILIPOVIĆ-BENZ

Udruženi u Isomax mreži svi partneri zajedno s kompanijom Hifa Oil vezani su istim ciljem, pružanjem izvrsnosti i kvaliteta korisnicima širom BiH. Zahtjevi korisnika i njihovih automobila mijenjaju se s vremenom i njihove potrebe postaju veće. Tehnologija je napredovala u smjeru da pruži bolje performanse, a praćenje novih trendova prioritet je kako bi ostali konkurentni na tržištu. Oslanjajući se na godine iskustva u poslovanju, kompanija Hifa Oil je razvila premium gorivo Isomax.
Izborom premium goriva ne samo što ćete preći veći broj kilometara uz potpuno iskorištenje mogućnosti motora Vašeg vozila, nego ćete motoru značajno produžiti vijek, a sam automobil postaje učinkovitiji i lakši za održavanje. Mirniji rad motora i bolje performanse u konačnici znače sigurnija i bezbjednija putovanja. Osim toga premium goriva usmjerena su na očuvanje životne sredine te smanjuju emisiju štetnih gasova. Kupcima su ove prednosti danas postale izuzetno važne i zato broj Isomax partnera ubrzano raste.

Novi Isomax partner je kompanija „Pilipović-Benz“ d.o.o. čiju benzinsku pumpu možete pronaći u Cazinu na adresi Stijena bb.

„U ovo partnerstvo istinski vjerujemo i sigurni smo da ćemo kroz uvođenje Isomax premium goriva u našu ponudu ostvariti još bolji odnos s našim korisnicima i pokazati da nam je njihovo zadovoljstvo na prvom mjestu. Hifa Oil je kompanija koja uživa veliko povjerenje i postiže vrhunske rezultate te se radujemo ovoj saradnji i kroz Isomax mrežu.“, rekla je Džemila Pilipović, direktorica kompanije „Pilipović Benz“ d.o.o.
„Izuzetno smo zadovoljni širenjem Isomax mreže i činjenicom da nam sve veći broj partnera ukazuje svoje povjerenje. To nam je najbolja potvrda da smo s Isomax brendom napravili dobru priču i ponudili kvalitetan proizvod kojim će biti zadovoljni kako kupci tako i naši partneri. Odlučili smo zato da svakog mjeseca izaberemo i Isomax partnera mjeseca kako bismo se na neki način zahvalili na ukazanom povjerenju i istaknuli važnost mreže koju gradimo zajedno, sve s ciljem da kupcima širom BiH ponudimo kvalitetne proizvode i uslugu,“ poručili su iz marketing službe kompanije Hifa Oil.
Hifa Oil i Isomax partnerska mreža trenutno broji ukupno 47 benzinskih pumpi širom BiH, a trend širenja ove mreže nastavit će se i u budućnosti.

Povezani sadržaj

ISOMAX MREŽA RASTE: NOVI PARTNER JE EURO-COP OIL
ISOMAX MREŽA RASTE: NOVI PARTNER JE EURO-COP OIL

Kompanija Hifa Oil svoj poslovni put gradi na konstantnom unaprijeđenju poslovanja, težnji ka dostizanju maksimalnog kvaliteta ponude te partnerskim odnosima koji doprinose međusobnom lakšem i bržem dostizanju cilja.

Pročitaj više
ISOMAX – VODA KOJA POKREĆE
ISOMAX – VODA KOJA POKREĆE

Kompanija Hifa Oil napravila je novi iskorak u poslovanju te na tržište BiH plasirala novi proizvod, Isomax vodu.

Pročitaj više
Euro Roal i Euro Metali dobitnici titule “1. mjesto u djelatnosti po prihodu” prestižnog natječaja “100 najvećih u Bosni i Hercegovini”
Euro Roal i Euro Metali dobitnici titule “1. mjesto u djelatnosti po prihodu” prestižnog natječaja “100 najvećih u Bosni i Hercegovini”

Doboj Jug, 29. septembar 2020. - Euro Roal i Euro Metali, kompanije u sastavu Hifa Oil grupacije, ponijele su ovogodišnju laskavu titulu “1. mjesto u djelatnosti po prihodu”, prestižnog natječaja “100 najvećih u Bosni i Hercegovini 2020.”.

Pročitaj više
DOŠLIĆ D.O.O. JE 16. ISOMAX PARTNER
DOŠLIĆ D.O.O. JE 16. ISOMAX PARTNER

Isomax brend kompanije Hifa Oil pokazao se veoma uspješnim za kratak vremenski period obuhvatajući sve veći broj partnerskih benzinskih pumpi koje se odlučuju uvesti Isomax u svoju ponudu.

Pročitaj više

Članice grupacije HIFA OIL