Hifa-Oil

Novosti

DOŠLIĆ D.O.O. JE 16. ISOMAX PARTNER

DOŠLIĆ D.O.O. JE 16. ISOMAX PARTNER

DOŠLIĆ D.O.O. JE 16. ISOMAX PARTNER

Isomax brend kompanije Hifa Oil pokazao se veoma uspješnim za kratak vremenski period obuhvatajući sve veći broj partnerskih benzinskih pumpi koje se odlučuju uvesti Isomax u svoju ponudu. Isomax se ističe svojim kvalitetnim svojstvima jer je zasnovan na principu fuel economy-a, smanjenja emisija štetnih gasova, prudužavanja radnog vijeka motora sprečavanja korozije te optimalnim radom motora.

Mreža benzinskih pumpi koje su u svoju ponudu odlučile uvesti Isomax premium goriva sada broji šesnaest partnera, a novi partner koji se pridružio Hifa Oil - Isomax mreži je kompanija Došlić d.o.o. iz Kozarske Dubice, sa lokacijom benzinske pumpe na adresi Đakona Avakuma bb.
„Došlić d.o.o. ima dugogodišnje iskustvo u poslovanju te vrlo dobro poznaje tržište nafte i naftnih derivata u BiH. Isomax premium goriva dokazala su svoj kvalitet, a kako smo tragali za premium gorivom koje bismo uvrstili u našu ponudu, Isomax je bio idealno rješenje koje će tek pokazati svoje prednosti. Vjerujemo da će nam ovaj potez donijeti odličan poslovni rezultat, ali ćemo biti mnogo sretniji što ćemo zadovoljiti potrebe naših kupaca čiji se zahtjevi sve više odose na kvalitet bez kompromisa.“ Rekao je Milan Došlić, direktor Došlić d.o.o.
„Nastavljamo sa širenjem Isomax mreže te svaki novi partner dokazuje da je Isomax kruna našeg dugogodišnjeg rada zasnovanog prvenstveno na kvalitetu te pouzdanosti. Uvažavati povjerenje velikog broja partnera koji su spremni uvrstiti naš brend u svoju poudu nosi izuzetnu odgovornost ali i zadovoljstvo. Uskoro će se Isomax mreži pridružiti novi partneri a svi sa istim ciljem: kvalitetnim gorivom koji će zadovoljiti potrebe svih kupaca.“ kazali su iz marketinga kompanije Hifa Oil.

Hifa Oil i Isomax partnerska mreža trenutno broji ukupno 46 benzinskih pumpi širom BiH.

Energija koja pokreće!

Povezani sadržaj

Kompanija Hifa Oil danas je u svoju mrežu uvrstila novog ISOMAX partnera – ES-PETROL d.o.o. Kladanj
Kompanija Hifa Oil danas je u svoju mrežu uvrstila novog ISOMAX partnera – ES-PETROL d.o.o. Kladanj

Kompanija Hifa Oil danas je u svoju mrežu uvrstila novog ISOMAX partnera – ES-PETROL d.o.o. Kladanj. Isomax, visokokvalitetno premium gorivo za benzinske i dizelske motore, sada možete pronaći i na benzinskoj pumpi ES-PETROL, koja se nalazi na adresi XVI Muslimanske brigade bb, Kladanj.

Pročitaj više
Nova poslovna jedinica Hifa Oil špedicije otvorena je u Rajlovcu - Sarajevo
Nova poslovna jedinica Hifa Oil špedicije otvorena je u Rajlovcu - Sarajevo

Hifa Oil d.o.o Tešanj u sklopu svog poslovanja nudi usluge međunarodne špedicije. Trenutno na teritoriji Bosne i Hercegovine su otvorene dvije poslovne jedinice: poslovna jedinica Kreševo - Tešanj i poslovna jedinica Rajlovac - Sarajevo.

Pročitaj više
POBJEDNIK NAGRADNE IGRE OSVOJI IPHONE 11
POBJEDNIK NAGRADNE IGRE OSVOJI IPHONE 11

Danas smo izabrali pobjednike nagradne igre povodom prvog rođendana Isomax brenda.

Pročitaj više
DVADESETI ISOMAX PARTNER – IBEM D.O.O
DVADESETI ISOMAX PARTNER – IBEM D.O.O

„2020. je izuzetno zahtjevna godina sa aspekta poslovanja. Mnoga preduzeća su morala zatvoriti vrata zbog anomalija pruzrokovanih pandemijom virusa COVID-19. Međutim u našoj branši ne postoji mogućnost oscilacija, kada jednom kupce naviknete na kvalitet, kvalitet postaje sinonim vašem poslovanju. Kao dugogodišnji partner Hifa Oil-a, shodno partnerskom odnosu koji smo izgradili kroz sve ovo vrijeme zajedničkog rada, znamo da će ISOMAX dati posebnu notu kvalitetu naše ponude jer su fuel economy, produžavanje radnog vijeka motora, smanjenje emisije štetnih gasova te povećanje snage i ubrzanja postale norme u svijetu premium goriva.“ kazao je direktor kompanije Ibem d.o.o. – Emir Fazlić.

Pročitaj više

Članice grupacije HIFA OIL