Hifa-Oil

Novosti

DOŠLIĆ D.O.O. JE 16. ISOMAX PARTNER

DOŠLIĆ D.O.O. JE 16. ISOMAX PARTNER

DOŠLIĆ D.O.O. JE 16. ISOMAX PARTNER

Isomax brend kompanije Hifa Oil pokazao se veoma uspješnim za kratak vremenski period obuhvatajući sve veći broj partnerskih benzinskih pumpi koje se odlučuju uvesti Isomax u svoju ponudu. Isomax se ističe svojim kvalitetnim svojstvima jer je zasnovan na principu fuel economy-a, smanjenja emisija štetnih gasova, prudužavanja radnog vijeka motora sprečavanja korozije te optimalnim radom motora.

Mreža benzinskih pumpi koje su u svoju ponudu odlučile uvesti Isomax premium goriva sada broji šesnaest partnera, a novi partner koji se pridružio Hifa Oil - Isomax mreži je kompanija Došlić d.o.o. iz Kozarske Dubice, sa lokacijom benzinske pumpe na adresi Đakona Avakuma bb.
„Došlić d.o.o. ima dugogodišnje iskustvo u poslovanju te vrlo dobro poznaje tržište nafte i naftnih derivata u BiH. Isomax premium goriva dokazala su svoj kvalitet, a kako smo tragali za premium gorivom koje bismo uvrstili u našu ponudu, Isomax je bio idealno rješenje koje će tek pokazati svoje prednosti. Vjerujemo da će nam ovaj potez donijeti odličan poslovni rezultat, ali ćemo biti mnogo sretniji što ćemo zadovoljiti potrebe naših kupaca čiji se zahtjevi sve više odose na kvalitet bez kompromisa.“ Rekao je Milan Došlić, direktor Došlić d.o.o.
„Nastavljamo sa širenjem Isomax mreže te svaki novi partner dokazuje da je Isomax kruna našeg dugogodišnjeg rada zasnovanog prvenstveno na kvalitetu te pouzdanosti. Uvažavati povjerenje velikog broja partnera koji su spremni uvrstiti naš brend u svoju poudu nosi izuzetnu odgovornost ali i zadovoljstvo. Uskoro će se Isomax mreži pridružiti novi partneri a svi sa istim ciljem: kvalitetnim gorivom koji će zadovoljiti potrebe svih kupaca.“ kazali su iz marketinga kompanije Hifa Oil.

Hifa Oil i Isomax partnerska mreža trenutno broji ukupno 46 benzinskih pumpi širom BiH.

Energija koja pokreće!

Povezani sadržaj

Euro Roal i Euro Metali dobitnici titule “1. mjesto u djelatnosti po prihodu” prestižnog natječaja “100 najvećih u Bosni i Hercegovini”
Euro Roal i Euro Metali dobitnici titule “1. mjesto u djelatnosti po prihodu” prestižnog natječaja “100 najvećih u Bosni i Hercegovini”

Doboj Jug, 29. septembar 2020. - Euro Roal i Euro Metali, kompanije u sastavu Hifa Oil grupacije, ponijele su ovogodišnju laskavu titulu “1. mjesto u djelatnosti po prihodu”, prestižnog natječaja “100 najvećih u Bosni i Hercegovini 2020.”.

Pročitaj više
NOVI ISOMAX PARTNER JE PILIPOVIĆ-BENZ
NOVI ISOMAX PARTNER JE PILIPOVIĆ-BENZ

Udruženi u Isomax mreži svi partneri zajedno s kompanijom Hifa Oil vezani su istim ciljem, pružanjem izvrsnosti i kvaliteta korisnicima širom BiH. Zahtjevi korisnika i njihovih automobila mijenjaju se s vremenom i njihove potrebe postaju veće.

Pročitaj više
15. PARTNER SE PRIDRUŽIO ISOMAX MREŽI
15. PARTNER SE PRIDRUŽIO ISOMAX MREŽI

Mališić MP d.o.o. Čitluk je petnaesti partner koji se pridružio Isomax mreži i u svoju ponudu uvrstio visokokvalitetno Isomax gorivo. Benzinske pumpe Mališić Petrol nalaze se na adresi Put za Ljubuški broj 2 Međugorje i Zvirovići bb Čapljina te na obje lokacije možete pronaći Isomax benzin i dizel aditivirano gorivo visokih performansi.

Pročitaj više
14. ISOMAX PARTNER JE SELAK D.O.O. ČITLUK
14. ISOMAX PARTNER JE SELAK D.O.O. ČITLUK

Rapidan rast Isomax mreže nastavlja se pridruživanjem još jednog Isomax partnera u Čitluku, Selak d.o.o. Selak d.o.o. posluje sa dvije benzinske pumpe na adresi Neretvanska 53 i Kralja Tomislava 180 te Vam je na obje ove lokacije sada dostupno visokokvalitetno Isomax aditivirano gorivo.

Pročitaj više

Članice grupacije HIFA OIL