Hifa-Oil

Novosti

Kakanj Petrol d.o.o. je novi partner Isomax mreže

Kakanj Petrol d.o.o. je novi partner Isomax mreže

Kakanj Petrol d.o.o. je novi partner Isomax mreže

Postati prepoznatljiv i cijenjen brend za kratak period prisutnosti na tržištu nije jednostavan zadatak. ISOMAX visokokvalitetno gorivo i proizvodi iz asortimana tekućina za automobile uspjeli su dosegnuti taj cilj, postati prepoznatljiv i tražen proizvod kako od strane kupaca, tako i onih koji žele ostvariti partnersku saradnju i ovaj brend ponuditi u svom asortimanu. Potencijal ISOMAX vrhunskog goriva prepoznala je i kompanija Kakanj Petrol d.o.o. koja se pridružila mreži ISOMAX partnera.

Kakanj Petrol d.o.o. posluje sa dvije benzinske pumpe na lokaciji 311. lahke brigade i Bjelavići bb, Kakanj, a na obje lokacije od 1.maja možete pronaći ISOMAX (benzin i dizel) aditivirano gorivo. Zadovoljstvo nam je što našim kupcima možemo ponuditi ISOMAX, vrhunsko gorivo koje je razvila kompanija Hifa Oil, jer znamo da je ova kompanija sinonim za kvalitet, a imamo dobru saradnju već godinama, poručili su iz kompanije Kakanj Petrol d.o.o.

“Zahvaljujući korektnom odnosu prema poslovnim partnerima, uposlenicima i klijentima, razvili smo međusobno korisne odnose zasnovane na povjerenju i vjernosti. Postignuto povjerenje nastojimo održavati i unaprjeđivati time što ćemo zadovoljiti najveće standrade kvaliteta. Ne sumnjamo da će nam ISOMAX vrhunsko gorivo pomoći u tome i zadovoljni smo što smo produbili saradnju s kompanijom Hifa Oil, “ izjavio je Ferid Čaluk, direktor Kakanj Petrol d.o.o.

ISOMAX aditivirano gorivo kompanije Hifa Oil razvijeno je u saradnji sa francuskim Totalom te se  tako njegovom upotrebom postiže idealan omjer snage i potrošnje, produžuje radni vijek motora i smanjuje emisija štetnih gasova.  

Povezani sadržaj

U Brčkom otvorena 15. po redu Hifa Oil benzinska pumpa
U Brčkom otvorena 15. po redu Hifa Oil benzinska pumpa

Hifa Oil, najuspješniji privatni distributer nafte i naftnih derivata u BiH, otvorila je 15. po redu Hifa Oil – Euro Oil benzinsku pumpu u Brčkom. Ova kompanija iduće sedmice otvorit će još dvije benzinske pumpe u Bijeljini, a u toku godine planirano je otvaranje još nekoliko maloprodajnih objekata u Sarajevu i na području Hercegovine.

Pročitaj više
Mreža ISOMAX partnera raste, novi partner je CAT doo
Mreža ISOMAX partnera raste, novi partner je CAT doo

„Naši osnovni ciljevi su stvaranje novih vrijednosti, održavanje poslovne stabilnosti i konstantan rast i razvoj naše kompanije. Ključnu ulogu u tome imaju dobra partnerstva, a kompanija Hifa Oil pouzdan nam je partner već godinama. Ne sumnjamo da će viskokvalitetno gorivo ISOMAX doprinijeti našem uspješnijem poslovanju te ostvarenju naših poslovnih ciljeva. Zadovoljni smo što našim kupcima možemo ponuditi kvalitet kakav zaslužuju“, rekao je Alen Šabanović, direktor CAT d.o.o.

Pročitaj više
Novi ISOMAX partner je IBRAHIMOVIĆ-OIL
Novi ISOMAX partner je IBRAHIMOVIĆ-OIL

‘’IBRAHIMOVIĆ OIL iz godine u godinu ulaže u poslovne aktivnosti, razvija se prateći trendove na tržištu te zahvaljujući konstantnom radu izrasli smo u vodeću kompaniju u oblasti naftnog sekrotra u Unsko-sanskom kantonu. Sa željom da unaprijedimo poslovanje ostvarena je i saradnja sa našim dugogodišnjim partnerom, koja podrazumijeva uvođenje ISOMAX goriva u našu ponudu. Želja da naši korisnici imaju pristup najkvalitetnijoj nafti je pokretač ovog koncepta, sa kojim ćemo,vjerujemo,uskoro imati impresivne rezultate’’ saopćeno je iz kompanije IBRAHIMOVIĆ d.o.o.

Pročitaj više
„Suša commerce“ d.o.o:“ Isomax donosi novi nivo kvaliteta na tržište“
„Suša commerce“ d.o.o:“ Isomax donosi novi nivo kvaliteta na tržište“

Kompanija „Suša commerce“ d.o.o Visoko je respektabilan privredni subjekt koji je na tržištu BiH prisutan dugi niz godina. Vodeći računa o kvalitetu kako proizvoda tako i usluga izgradili su svoj privredni ugled prvenstveno baveći se proizvodnjom hrane, ali i ostalim djelatnostima među kojima su i tri benzinske pumpe.

Pročitaj više

Članice grupacije HIFA OIL