Hifa-Oil

Novosti

Kakanj Petrol d.o.o. je novi partner Isomax mreže

Kakanj Petrol d.o.o. je novi partner Isomax mreže

Kakanj Petrol d.o.o. je novi partner Isomax mreže

Postati prepoznatljiv i cijenjen brend za kratak period prisutnosti na tržištu nije jednostavan zadatak. ISOMAX visokokvalitetno gorivo i proizvodi iz asortimana tekućina za automobile uspjeli su dosegnuti taj cilj, postati prepoznatljiv i tražen proizvod kako od strane kupaca, tako i onih koji žele ostvariti partnersku saradnju i ovaj brend ponuditi u svom asortimanu. Potencijal ISOMAX vrhunskog goriva prepoznala je i kompanija Kakanj Petrol d.o.o. koja se pridružila mreži ISOMAX partnera.

Kakanj Petrol d.o.o. posluje sa dvije benzinske pumpe na lokaciji 311. lahke brigade i Bjelavići bb, Kakanj, a na obje lokacije od 1.maja možete pronaći ISOMAX (benzin i dizel) aditivirano gorivo. Zadovoljstvo nam je što našim kupcima možemo ponuditi ISOMAX, vrhunsko gorivo koje je razvila kompanija Hifa Oil, jer znamo da je ova kompanija sinonim za kvalitet, a imamo dobru saradnju već godinama, poručili su iz kompanije Kakanj Petrol d.o.o.

“Zahvaljujući korektnom odnosu prema poslovnim partnerima, uposlenicima i klijentima, razvili smo međusobno korisne odnose zasnovane na povjerenju i vjernosti. Postignuto povjerenje nastojimo održavati i unaprjeđivati time što ćemo zadovoljiti najveće standrade kvaliteta. Ne sumnjamo da će nam ISOMAX vrhunsko gorivo pomoći u tome i zadovoljni smo što smo produbili saradnju s kompanijom Hifa Oil, “ izjavio je Ferid Čaluk, direktor Kakanj Petrol d.o.o.

ISOMAX aditivirano gorivo kompanije Hifa Oil razvijeno je u saradnji sa francuskim Totalom te se  tako njegovom upotrebom postiže idealan omjer snage i potrošnje, produžuje radni vijek motora i smanjuje emisija štetnih gasova.  

Povezani sadržaj

15. PARTNER SE PRIDRUŽIO ISOMAX MREŽI
15. PARTNER SE PRIDRUŽIO ISOMAX MREŽI

Mališić MP d.o.o. Čitluk je petnaesti partner koji se pridružio Isomax mreži i u svoju ponudu uvrstio visokokvalitetno Isomax gorivo. Benzinske pumpe Mališić Petrol nalaze se na adresi Put za Ljubuški broj 2 Međugorje i Zvirovići bb Čapljina te na obje lokacije možete pronaći Isomax benzin i dizel aditivirano gorivo visokih performansi.

Pročitaj više
14. ISOMAX PARTNER JE SELAK D.O.O. ČITLUK
14. ISOMAX PARTNER JE SELAK D.O.O. ČITLUK

Rapidan rast Isomax mreže nastavlja se pridruživanjem još jednog Isomax partnera u Čitluku, Selak d.o.o. Selak d.o.o. posluje sa dvije benzinske pumpe na adresi Neretvanska 53 i Kralja Tomislava 180 te Vam je na obje ove lokacije sada dostupno visokokvalitetno Isomax aditivirano gorivo.

Pročitaj više
OIL MEĐUGORJE D.O.O. PRIDRUŽIO SE MREŽI ISOMAX PARTNERA
OIL MEĐUGORJE D.O.O. PRIDRUŽIO SE MREŽI ISOMAX PARTNERA

Isomax, visokokvalitetno premium gorivo za benzinske i dizelske motore sada možete pronaći i na benzinskoj pumpi Oil Međugorje d.o.o. koja se nalazi na adresi Ulica Majke Terezije br.17 Čitluk.

Pročitaj više
EUROTRANS BP JE 12. ISOMAX PARTNER
EUROTRANS BP JE 12. ISOMAX PARTNER

Isomax mreža partnera nastavlja svoju ekspanziju, a dvanaesti Isomax partner koji je u svoju ponudu uveo Isomax gorivo je Eurotrans d.o.o. Gradačac. Na Eurotrans benzinskoj pumpi, na adresi Šehitluci 80 u Gradačcu, možete pronaći Isomax gorivo Hifa Oil-a razvijeno u saradnji sa 4. najvećim proizvođačem nafte u svijetu – francuskom naftnom kompanijom Total.

Pročitaj više

Članice grupacije HIFA OIL