Hifa-Oil

Novosti

Mreža ISOMAX partnera raste, novi partner je CAT doo

Mreža ISOMAX partnera raste, novi partner je CAT doo

Mreža ISOMAX partnera raste, novi partner je CAT doo

Dobre partnerske veze pokazatelj su uspješnog poslovanja, izgrađenog povjerenja i pouzdanosti. Partnerstva se grade godinama kvalitetnim poslovnim saradnjama i vrhunskim proizvodima i uslugama. Kompanija Hifa Oil ima široku mrežu dugogodišnjih partnera koji su prepoznali prednosti i mogućnosti brenda ISOMAX te odlučili uvrstiti ISOMAX visokokvalitetno gorivo u svoju ponudu. ISOMAX partnerskoj mreži pridružila se i kompanija CAT d.o.o. Sanski Most. Na njihovoj benzinskoj pumpi na adresi Prijedorska 140 od 30. aprila možete pronaći ISOMAX benzin i dizel, aditivirano gorivo vrhunskog kvaliteta. Uvođenjem ISOMAX goriva u našu ponudu saradnju s kompanijom Hifa Oil podižemo na viši nivo i radujemo se novim poslovnim uspjesima, poručili su iz kompanije CAT d.o.o.

„Naši osnovni ciljevi su stvaranje novih vrijednosti, održavanje poslovne stabilnosti i konstantan rast i razvoj naše kompanije. Ključnu ulogu u tome imaju dobra partnerstva, a kompanija Hifa Oil pouzdan nam je partner već godinama. Ne sumnjamo da će viskokvalitetno gorivo ISOMAX doprinijeti našem uspješnijem poslovanju te ostvarenju naših poslovnih ciljeva. Zadovoljni smo što našim kupcima možemo ponuditi kvalitet kakav zaslužuju“, rekao je Alen Šabanović, direktor CAT d.o.o. 

ISOMAX aditivirano gorivo kompanije Hifa Oil razvijeno je u saradnji sa Francuskom naftnom kompanijom Total, a njegovom upotrebom postiže se idealan omjer snage i potrošnje.

 

Povezani sadržaj

U Brčkom otvorena 15. po redu Hifa Oil benzinska pumpa
U Brčkom otvorena 15. po redu Hifa Oil benzinska pumpa

Hifa Oil, najuspješniji privatni distributer nafte i naftnih derivata u BiH, otvorila je 15. po redu Hifa Oil – Euro Oil benzinsku pumpu u Brčkom. Ova kompanija iduće sedmice otvorit će još dvije benzinske pumpe u Bijeljini, a u toku godine planirano je otvaranje još nekoliko maloprodajnih objekata u Sarajevu i na području Hercegovine.

Pročitaj više
Kakanj Petrol d.o.o. je novi partner Isomax mreže
Kakanj Petrol d.o.o. je novi partner Isomax mreže

Kakanj Petrol d.o.o. posluje sa dvije benzinske pumpe na lokaciji 311. lahke brigade i Bjelavići bb, Kakanj, a na obje lokacije od 1.maja možete pronaći ISOMAX (benzin i dizel) aditivirano gorivo. Zadovoljstvo nam je što našim kupcima možemo ponuditi ISOMAX, vrhunsko gorivo koje je razvila kompanija Hifa Oil, jer znamo da je ova kompanija sinonim za kvalitet, a imamo dobru saradnju već godinama, poručili su iz kompanije Kakanj Petrol d.o.o.

Pročitaj više
Novi ISOMAX partner je IBRAHIMOVIĆ-OIL
Novi ISOMAX partner je IBRAHIMOVIĆ-OIL

‘’IBRAHIMOVIĆ OIL iz godine u godinu ulaže u poslovne aktivnosti, razvija se prateći trendove na tržištu te zahvaljujući konstantnom radu izrasli smo u vodeću kompaniju u oblasti naftnog sekrotra u Unsko-sanskom kantonu. Sa željom da unaprijedimo poslovanje ostvarena je i saradnja sa našim dugogodišnjim partnerom, koja podrazumijeva uvođenje ISOMAX goriva u našu ponudu. Želja da naši korisnici imaju pristup najkvalitetnijoj nafti je pokretač ovog koncepta, sa kojim ćemo,vjerujemo,uskoro imati impresivne rezultate’’ saopćeno je iz kompanije IBRAHIMOVIĆ d.o.o.

Pročitaj više
„Suša commerce“ d.o.o:“ Isomax donosi novi nivo kvaliteta na tržište“
„Suša commerce“ d.o.o:“ Isomax donosi novi nivo kvaliteta na tržište“

Kompanija „Suša commerce“ d.o.o Visoko je respektabilan privredni subjekt koji je na tržištu BiH prisutan dugi niz godina. Vodeći računa o kvalitetu kako proizvoda tako i usluga izgradili su svoj privredni ugled prvenstveno baveći se proizvodnjom hrane, ali i ostalim djelatnostima među kojima su i tri benzinske pumpe.

Pročitaj više

Članice grupacije HIFA OIL