Hifa-Oil

Novosti

Mreža ISOMAX partnera raste, novi partner je CAT doo

Mreža ISOMAX partnera raste, novi partner je CAT doo

Mreža ISOMAX partnera raste, novi partner je CAT doo

Dobre partnerske veze pokazatelj su uspješnog poslovanja, izgrađenog povjerenja i pouzdanosti. Partnerstva se grade godinama kvalitetnim poslovnim saradnjama i vrhunskim proizvodima i uslugama. Kompanija Hifa Oil ima široku mrežu dugogodišnjih partnera koji su prepoznali prednosti i mogućnosti brenda ISOMAX te odlučili uvrstiti ISOMAX visokokvalitetno gorivo u svoju ponudu. ISOMAX partnerskoj mreži pridružila se i kompanija CAT d.o.o. Sanski Most. Na njihovoj benzinskoj pumpi na adresi Prijedorska 140 od 30. aprila možete pronaći ISOMAX benzin i dizel, aditivirano gorivo vrhunskog kvaliteta. Uvođenjem ISOMAX goriva u našu ponudu saradnju s kompanijom Hifa Oil podižemo na viši nivo i radujemo se novim poslovnim uspjesima, poručili su iz kompanije CAT d.o.o.

„Naši osnovni ciljevi su stvaranje novih vrijednosti, održavanje poslovne stabilnosti i konstantan rast i razvoj naše kompanije. Ključnu ulogu u tome imaju dobra partnerstva, a kompanija Hifa Oil pouzdan nam je partner već godinama. Ne sumnjamo da će viskokvalitetno gorivo ISOMAX doprinijeti našem uspješnijem poslovanju te ostvarenju naših poslovnih ciljeva. Zadovoljni smo što našim kupcima možemo ponuditi kvalitet kakav zaslužuju“, rekao je Alen Šabanović, direktor CAT d.o.o. 

ISOMAX aditivirano gorivo kompanije Hifa Oil razvijeno je u saradnji sa Francuskom naftnom kompanijom Total, a njegovom upotrebom postiže se idealan omjer snage i potrošnje.

 

Povezani sadržaj

15. PARTNER SE PRIDRUŽIO ISOMAX MREŽI
15. PARTNER SE PRIDRUŽIO ISOMAX MREŽI

Mališić MP d.o.o. Čitluk je petnaesti partner koji se pridružio Isomax mreži i u svoju ponudu uvrstio visokokvalitetno Isomax gorivo. Benzinske pumpe Mališić Petrol nalaze se na adresi Put za Ljubuški broj 2 Međugorje i Zvirovići bb Čapljina te na obje lokacije možete pronaći Isomax benzin i dizel aditivirano gorivo visokih performansi.

Pročitaj više
14. ISOMAX PARTNER JE SELAK D.O.O. ČITLUK
14. ISOMAX PARTNER JE SELAK D.O.O. ČITLUK

Rapidan rast Isomax mreže nastavlja se pridruživanjem još jednog Isomax partnera u Čitluku, Selak d.o.o. Selak d.o.o. posluje sa dvije benzinske pumpe na adresi Neretvanska 53 i Kralja Tomislava 180 te Vam je na obje ove lokacije sada dostupno visokokvalitetno Isomax aditivirano gorivo.

Pročitaj više
OIL MEĐUGORJE D.O.O. PRIDRUŽIO SE MREŽI ISOMAX PARTNERA
OIL MEĐUGORJE D.O.O. PRIDRUŽIO SE MREŽI ISOMAX PARTNERA

Isomax, visokokvalitetno premium gorivo za benzinske i dizelske motore sada možete pronaći i na benzinskoj pumpi Oil Međugorje d.o.o. koja se nalazi na adresi Ulica Majke Terezije br.17 Čitluk.

Pročitaj više
EUROTRANS BP JE 12. ISOMAX PARTNER
EUROTRANS BP JE 12. ISOMAX PARTNER

Isomax mreža partnera nastavlja svoju ekspanziju, a dvanaesti Isomax partner koji je u svoju ponudu uveo Isomax gorivo je Eurotrans d.o.o. Gradačac. Na Eurotrans benzinskoj pumpi, na adresi Šehitluci 80 u Gradačcu, možete pronaći Isomax gorivo Hifa Oil-a razvijeno u saradnji sa 4. najvećim proizvođačem nafte u svijetu – francuskom naftnom kompanijom Total.

Pročitaj više

Članice grupacije HIFA OIL